Israelin Ystävyysseuran vuosikokous Tampereella

Risto HuvilaIsraelin Ystävyysseuran vuosikokous Tampereella  Kalevan kirkon alasalissa la 29.2.2020 klo 13. Vuosikokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat. Väliajalla kahvitarjoilu, kirjamyynti, arpoja leirityön hyväksi.

klo 15 Israel-juhla

Risto Huvila, Israel profetiassa ja historiassa – diasporasta juutalaisvaltion syntyyn.

Musiikkia Kari Anttila.

Risto Huvila on Israelin historiaan perehtynyt luennoitsija ja kirjoittaja kotimaisilla ja ulkomaisilla foorumeilla. Risto toimii myös Suomi-Israel yhdistysten liiton puheenjohatajana ja Holokaustin uhrien muisto ry:n varapuheenjohtajana.

Sydämellä Tiberiaan vähävaraiset

Kaikki sai alkunsa, kun Jumala laski muutaman jäsenemme sydämelle Tiberiaan ja sen seudun vähävaraiset perheet ja yksinäiset vanhukset. Heidän saamansa näyn seurauksena on ilo esitellä uusimpana työmuotonamme Tiberiaan seudun vähävaraisten avustaminen. Työ keskittyy aluksi vanhusten avustamiseen, mutta myöhemmin, jos Herra suo on tarkoituksena tehdä työtä myös vähävaraisten perheiden keskuudessa, esimerkiksi avustamalla heitä lasten koulukirjojen hankinnassa.

Tällä hetkellä keskitymme siis vanhuksiin. Koska Tiberiaan seudulla asunnot ovat talviaikaan hyvin kylmiä, haluamme toimittaa vanhuksille termovaatteita ja villasukkia. Vaatteiden lisäksi tarkoituksena on järjestää ruoka-apua erityisesti juhlapyhien aikaan, jotta myös vähävaraisimmat ihmiset saisivat juhlan aikaan riittävästi syötävää. Erilaisten tempausten avulla haluamme osoittaa vanhuksille ja vähävaraisille Jumalan rakkautta.

Tiberias

Rukoukset uuden työmuodon puolesta ovat tervetulleita! Lisätietoa Tiberiaan seudun vähävaraisten parissa tehtävästä työstä jäsenkirjeissämme.

Uudet nettisivumme on nyt avattu

KukkaIsraelin Ystävyysseuran uudet nettisivut on nyt avattu! Sivustolle on koottu tietoa yhdistyksestämme sekä tekemästämme työstä. Lisäksi löydät tietoa tulevista tilaisuuksistamme ja ajankohtaisista asioista Israelissa. Nettisivujen kautta voit halutessasi myös liittyä jäseneksi. Tervetuloa tutustumaan uusiin sivuihimme sekä siunaamaan Israelia yhdessä kanssamme!

Herra sanoi Moosekselle: ”Sano Aaronille ja hänen pojilleen: Kun siunaatte Israelin, lausukaa sille näin:
— Herra siunatkoon sinua ja varjelkoon sinua, Herra kirkastakoon sinulle kasvonsa ja olkoon sinulle armollinen. Herra kääntäköön kasvonsa sinun puoleesi ja antakoon sinulle rauhan.
”Kun he näin siunaavat Israelin minun nimeeni, minä annan sille siunaukseni.”

4. Moos. 6:22-27