Sydämellä Tiberiaan vähävaraiset

Kaikki sai alkunsa, kun Jumala laski muutaman jäsenemme sydämelle Tiberiaan ja sen seudun vähävaraiset perheet ja yksinäiset vanhukset. Heidän saamansa näyn seurauksena on ilo esitellä uusimpana työmuotonamme Tiberiaan seudun vähävaraisten avustaminen. Työ keskittyy aluksi vanhusten avustamiseen, mutta myöhemmin, jos Herra suo on tarkoituksena tehdä työtä myös vähävaraisten perheiden keskuudessa, esimerkiksi avustamalla heitä lasten koulukirjojen hankinnassa.

Tällä hetkellä keskitymme siis vanhuksiin. Koska Tiberiaan seudulla asunnot ovat talviaikaan hyvin kylmiä, haluamme toimittaa vanhuksille termovaatteita ja villasukkia. Vaatteiden lisäksi tarkoituksena on järjestää ruoka-apua erityisesti juhlapyhien aikaan, jotta myös vähävaraisimmat ihmiset saisivat juhlan aikaan riittävästi syötävää. Erilaisten tempausten avulla haluamme osoittaa vanhuksille ja vähävaraisille Jumalan rakkautta.

Tiberias

Rukoukset uuden työmuodon puolesta ovat tervetulleita! Lisätietoa Tiberiaan seudun vähävaraisten parissa tehtävästä työstä jäsenkirjeissämme.